Ayurvedische hoofdmassage 

(Shiro abhyanga)

Deze massagevorm bestaat uit een ontspannende schouder- nek- en gezichtsmassage, die oorspronkelijk uit de Indiase geneeswijze Ayurveda komt.


In India en andere Aziatische landen wordt deze dagelijks toegepast. In India krijgen kleine kinderen al vanaf de geboorte dagelijks een massage ter bevordering van de gezondheid. In Europa wordt de Ayurvedische of Indiase hoofdmassage steeds populairder door zijn ontspannende en helende werking.

 

De hoofdmassage is bedoeld om ons energie niveau te verbeteren. In de westerse wereld leven we veel in ons hoofd, waardoor de energie in ons hoofd en- in onze nek en schouders vastzit. Dit zorgt voor stress, hoofdpijn, spierpijn, rugpijn en spijsverteringsklachten. De Ayurvedische hoofdmassage is een ontspannende therapievorm die deze blokkades wegneemt en de energie in het lichaam activeert.

 

Deze massage bevordert de nachtrust. Het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt versterkt. Pijn en stijfheid worden verlicht, stress en vermoeidheid worden verdreven. Ook zorgt de behandeling voor een gezonde, stralende huid en haren.

 

• Ayurvedische hoofdmassage 35 minuten - € 42,50

• 5-rittenkaart - € 198,50

• 10-rittenkaart - € 372,50

 

Reserveren?