Wat is Reiki?

 

Reiki staat voor het ontvangen van universele levensenergie en activeert het zelfhelend vermogen. Of je nu last hebt van een fysieke klacht of van gedachten, gevoelens en emoties: de Reiki-energie stroomt altijd naar de plekken in jouw lichaam waar op dat moment de meeste aandacht nodig is. De liefdevolle Reiki-energie werkt zeer ontspannend en verlichtend.

 

Reiki verlicht pijn, versnelt het proces van genezing, brengt de chakra`s in balans en geeft een diepe ontspanning. Tijdens de Reiki-behandeling lig je volledig gekleed op een massage tafel. Door de handposities op bepaalde chakra`s te houden, gaat de energie direct via mijn handen stromen en de emotionele blokkades opheffen. De ademhaling wordt langzamer, de bloeddruk zakt, lichamelijke pijntjes verzachten of verdwijnen en gevoelens kalmeren.

 

Reiki-energie brengt ons terug in balans, wat goed is voor zowel de fysieke als mentale gezondheid en geeft je na afloop inzichten waar je verder mee kunt.

 

Wanneer mag je GEEN Reiki-behandeling ondergaan:

  • Als je een operatie moet ondergaan: door Reiki kan de narcose minder goed werken. Na de operatie mag je zoveel Reiki ontvangen als je wilt;
  • Als je een pacemaker of ISD-kastje hebt: Reiki zou het kastje kunnen ontregelen;
  • Bij orgaantransplantatie: een Reiki-behandeling kan de medicatie die ervoor zorgt dat het orgaan zich afstoot, beïnvloeden.

 

 

 

  • Reiki behandeling 30 minuten - € 37,50
  • 5-rittenkaart - € 175,00
  • 10-rittenkaart - € 330,00

 

Heb je naast de Reiki-behandeling ook behoefte aan een massage, dan is de Ayurvedische massage van minuten of een Feel Harmony behandeling van 90 minuten een echte aanrader.

 

Reserveren?