Holistische behandelingen

Bij een holistische behandeling wordt naar het gehele plaatje gekeken: wat speelt er fysiek, mentaal en op emotioneel vlak?

Het kan bijvoorbeeld zijn dat op fysiek gebied een pijntje tot uiting is gekomen, die voortkomt uit een emotionele blokkade door langdurige stress en/of onverwerkte trauma(‘s). Ook kun je door langdurige pijnklachten stressklachten krijgen. Er kunnen dus op verschillende lagen diverse klachten ontstaan en daarom is het van essentieel belang om met al deze lagen aan de slag te gaan.

Ik geef diverse holistische behandelingen waarbij ik jou met mijn empathisch vermogen kan ondersteunen en jou verder kan helpen met jouw vraagstukken, zoals bijvoorbeeld het leren omgaan met stress, hoe je emotionele blokkades kunt leren loslaten en meer zelfliefde kunt creëren. Ik kan je helpen met de vraagstukken waar jij op dit moment aandacht aan wilt besteden.

Een holistische behandeling bij Feel Harmony bestaat uit verschillende onderdelen: een (Ayurvedische) massage, reiki/energetische technieken en ademhalingsoefeningen. Een complete healing op fysiek, mentaal en emotioneel vlak.

Ook kan ik jou op maat gemaakt advies geven over de Ayurvedische voeding en leefstijl die bij JOU als uniek persoon past en ook nog eens extra bijdraagt aan alle behandelingen. Dit zorgt vaak voor een nóg optimaler resultaat.

Ben jij er klaar voor om je helemaal open te stellen en met jouw processen aan de slag te gaan?

Dan kan ik jou hier zeker bij ondersteunen!

 

Ik verzorg de volgende holistische behandelingen:

 

Reserveren?