Over mijzelf

Mijn naam is Patricia Beenen en ik ben sinds 2007 werkzaam als zelfstandig ondernemer. In eerste instantie meer op het gebied van uiterlijke verzorging, waarin mijn specialisaties zijn: allround kapster, hairstyliste en make-up artist. Deze specialisaties voer ik uit op diverse locaties, zoals bruidjes op locatie en het geven van visagie workshops (zie: https://www.feelharmony-beauty.nl).

Op een gegeven moment voelde ik dat ik meer wilde op het gebied van innerlijke verzorging, waarbij ontspanning essentieel is, en ben ik me gaan omscholen op het gebied van masseren. Dit geeft mij zoveel voldoening, dus een logische stap was dan ook hier steeds verder in te specialiseren. Momenteel zijn mijn specialisaties: wellness masseur, (Ayurvedisch) massagetherapeut en Reiki-master. 

Door de jaren heen maakte ik kennis met de Ayurvedische massage. De leef- en voedingswijze volgens Ayurveda spreekt mij bijzonder aan en ik volg hierin nog verdere studies.

Ik vind het belangrijk om met volledige aandacht te behandelen te luisteren naar de voorkeur en wensen van de cliënt én door mijn intuïtie te volgen, om zo een optimaal effect te bereiken. Tijdens mijn holistische behandelingen maak ik ook gebruik van mijn liefdevolle en zuivere Reiki-energie die ik vanuit mijn handen door jouw lichaam laat stromen, zodat je een nog diepere laag van ontspanning ervaart en emotionele blokkades op verschillende lagen op te heffen.

Inmiddels voer ik een praktijk aan huis. In de toekomst ga ik mij nog verder te specialiseren, in leef- en voedingswijze en alles wat met Ayurveda te maken heeft.

Graag begroet ik je binnenkort in mijn praktijk Feel Harmony in De Bilt!