Feel Harmony-behandeling

De Feel Harmony-behandeling is een holitische behandeling en meer dan alleen een massage.

 

Deze (holistische) behandeling is een combinatie van massage, reiki en coaching.

 

Vaak zijn langdurige stress, onverwerkte trauma`s en/of een grote werkdruk de oorzaak van lichamelijke klachten en burn-out klachten. Om deze klachten te voorkomen of te verminderen zijn preventieve maatregelen nodig, denk aan het creëren van; de juiste werkomgeving, goede voeding, sporten en tijd voor jezelf nemen. Daarbij is een heerlijke massage een weldaad voor jouw ontspanning en welzijn.

 

Wat is Reiki?

Reiki staat voor het ontvangen van universele levensenergie en het activeert het zelfhelend vermogen. Of je nu last hebt van een fysieke klacht of van gedachten, gevoelens en emoties: de Reiki-energie stroomt altijd naar de plekken in jouw lichaam waar op dat moment de meeste aandacht nodig is. De liefdevolle Reiki-energie werkt zeer ontspannend en verlichtend.

 

Bij de behandeling is ook ruimte voor een luisterend oor. Dit geeft vaak wat meer inzichten en helpt om meer tot jouw kern te komen.

 

Wat maakt deze combinatie nou zo uniek?

Een massagebehandeling met warme olie op de huid werkt zeer ontspannend en maakt je meer bewust van je lijf. De Reiki-energie en coaching-gesprekken maken jou bewust van wat er werkelijk speelt en draagt bij tot het oplossen van de oorzaak. De positieve effecten van Reiki, massage en coaching versterken elkaar en zorgen er dus voor dat body & mind weer meer met elkaar in verbinding en harmony komen.

Wil jij je helemaal in harmonie voelen?

Dan is deze behandeling zeker een aanrader!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Feel Harmony-behandeling 90 minuten - € 99,00

 

 

 

Reserveren?