Hydrasun Milk Spf15 is een spray met een medium bescherming speciaal voor lichaam en gelaat. Dankzij de vloeibare textuur en het sprayformaat is hij gemakkelijk te verstuiven en droogt hij snel in de huid in.
De belangrijkste ingrediënten zijn de geavanceerde UVA- en UVB-filters die een zeer doeltreffend filtersysteem vormen, dat bijzonder goed door de huid wordt verdragen.
De emulsie is geschikt voor de reeds gebruinde huid.
Het heeft een medium beschermende werking die zorgt voor een geleidelijke en gelijkmatige bruining.
Ze houdt de huid zacht en elastisch dankzij de rijke mengeling van plantaardige oliën (olijf, sesam, zoete amandel en calendula), aloë-extract en kamille.
De synergetische werking van de bestanddelen (wortelextract, vitamine A en E) beschermt de huid tegen de schadelijke effecten van vrije radicalen.
Bovendien is de hydraterende textuur een spray van frisheid voor de door zon en zout gestreste huid.

Beschrijving

Beschrijving

AANBEVOLEN VOOR:
Emulsie geschikt voor de reeds gebruinde huid.

GEBRUIK:
Royaal aanbrengen op alle aan de zon blootgestelde delen, zowel voor als tijdens de blootstelling; voor maximale bescherming regelmatig opnieuw aanbrengen, vooral na het zwemmen.
Waarschuwingen: dermocosmetisch product, alleen voor uitwendig gebruik. Nooit op een beschadigde huid aanbrengen. Contact met de ogen vermijden; in geval van accidenteel contact, de ogen onmiddellijk grondig spoelen met water. Buiten bereik van kinderen houden.

Belangrijkste ingrediƫnten:

UVA-UVB-zonnefilters
Zonnefilters van de nieuwste generatie die bijzonder goed door de huid worden verdragen en die bescherming bieden tegen UVA-stralen (verantwoordelijk voor fotoveroudering) en UVB-stralen die brandwonden en huiduitslag veroorzaken.

Diethylaminohydroxybenzoylhexylbenzoaat
Een fotostabiele en zeer compatibele organische verbinding die alleen bescherming biedt tegen UVA-stralen. Het vermindert de vorming van vrije radicalen en vertraagt zo alle foto-geïnduceerde processen die tot celveroudering leiden.

Ethylhexyltriazon
Een chemische UVB-filter met hoge affiniteit met keratine in de huid, daarom heeft het goede waterbestendige eigenschappen.

Tinosorb® A2B Tinosorb A2B is een innovatieve organische waterige dispersie van een breed-spectrum UV-filter met UVB- en UVA-dekking. Een nieuwe generatie gemicroniseerde UV-filters, goedgekeurd voor gebruik in cosmetica volgens de nieuwe EU-cosmeticaverordening. Tinosorb A2B beschermt de huid tegen UV-golflengtes van 290 tot 340 nanometer en is daarmee de eerste van een nieuwe generatie UV-filters die de huidige kloof tussen UVA- en UVB-absorbers dicht, waardoor een evenwichtige bescherming over het hele spectrum van UV-straling van de zon mogelijk is. Daardoor is een lagere filterconcentratie nodig dan bij conventionele ingrediënten om een betere en bredere dekking te krijgen.

Extra informatie

Extra informatie

Ingrediënten:

Water, Dibutyl adipate, Undecaan, Diethylaminohydroxybenzoylhexylbenzoaat, Ethylhexyltriazon, Sodium stearoyl glutamate, Ethylhexylsalicylaat, Tris-biphenyl triazine (nano), Olea europaea (Olijfolie), Aloë barbadensis (Aloë vera) bladextract (*), Calendula officinalis (Goudsbloem) bloemextract (*), Chamomilla recutita (Kamille) bloemextract (*), Malva sylvestris (Kaasjeskruid) bloem/blad extract (*), Daucus carota (Wortel) wortelextract (*), Butylene glycol, Natriumwaterstoffosfaat, Xanthaangom, Cumarine, Prunus amygdalus dulcis (Zoete amandelolie), Sesamum indicum (Sesamzaadolie), Tridecaan, Benzylalcohol, Phenoxyethanol, Bemotrizinol, Propanediol, Acrylates/beheneth-25 methacrylate copolymer, Tocopherol, Parfum, Phenethyl alcohol, Decylglucoside, Undecanol, Glycerine, Tetranatrium glutamaat diacetaat, Melkzuur.

*afkomstig uit de biologische landbouw