Ayurvedische massage

(Abhyanga)

Last van stress, vermoeidheid en/slapeloosheid? Wil je meer balans tussen lichaam en geest?
Dan kan ik jou daarin ondersteunen!

 

Ayurveda wordt gezien als het oudste geneeskundig en gezondheidssysteem dat zo'n 5.000/6.000 jaar geleden op Schrift werd gesteld. Het is een holistisch systeem dat afkomstig is uit India. Ayurveda is de kennis van een lang, gelukkig en gezond leven. Volgens dit zeer oud geneeskundig systeem is de beste manier om ziektes te voorkomen een gezonde leefstijl. Rust en ontspanning zijn daarom ook essentieel.

Een Ayurvedische massage is een diepe ontspanningsmassage waarbij verschillende massage technieken worden gebruikt zoals kloppen, kneden, wrijven en er wordt gebruikt gemaakt van drukpunten:, de zogenaamde Marma's. samen met de grote hoeveelheid warme oliën op kruidenbasis die zijn afgestemd op jouw Ayurvedische type. De massage brengt het gehele lichaam weer in balans. Lichaam en geest worden dichter tot elkaar gebracht en het herstellend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd. Dit zorgt ervoor dat gifstoffen worden verwijderd en emotionele blokkades worden opgeheven, waardoor je meer energie krijgt.

Ayurvedische types: Kapha, Pitta en Vata. Deze drie types worden ook wel dosha’s genoemd. De meeste mensen zijn een combinatie van 2 dosha's.

• Kapha's zijn zorgzaam, invoelend, tevreden, liefdevol, en vol vertrouwen en geduld.

• Pitta’s zijn intens, gedreven, gepassioneerd, charmant, verlangen naar succes en hebben meestal geen gebrek aan zelfvertrouwen.

• Vata’s zijn beweeglijk, snel enthousiast en idealistisch. Een vata kan zowel uitgesproken introvert als extravert zijn.

• Ayurvedische massage 60 minuten - € 74,50

• 5-rittenkaart - € 346,50

• 10-rittenkaart  - € 660,50

 

• Ayurvedische massage 90 minuten - € 94,50

• 5-rittenkaart - € 440,00

• 10-rittenkaart - € 835,50

 

Massage en persoonlijk voedings- en leefstijl advies: een unieke combinatie

Een van de meest bijzondere aspecten van ayurveda is de persoonlijke benadering. Iedereen is uniek, en dat geldt ook voor onze gezondheid. Daarom bied ik niet alleen algemeen advies, maar ook persoonlijk advies op maat, specifiek gericht op jouw ayurvedische voeding en leefstijl. Dit advies is echter niet compleet zonder de ervaring van een authentieke ayurvedische massage.

Wat kan je verwachten?

De combinatie van een ayurvedische massage met persoonlijk voeding- en leefstijl advies biedt een unieke kans om je gezondheid en welzijn naar een hoger niveau te tillen. Het is een investering in jezelf, waarbij je de tijd neemt om echt te luisteren naar wat je lichaam nodig heeft.

Interesse?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten of direct een afspraak maken? Voel je vrij om een WhatsApp bericht te sturen. Samen kijken we naar wat het beste werkt voor jou en hoe we jouw pad naar welzijn kunnen starten.

 

Reserveren?