Feel Harmony-behandeling

 

 

Last van burnout klachten? De Feel Harmony-behandeling kan een goede remedie zijn.


Deze behandeling is een combinatie van massage en Reiki.

Waarom is deze behandeling een goede remedie voor klachten zoals bij een burnout? Het woord zegt het al: burnout betekent letterlijk opgebrand, waardoor body & mind totaal niet meer met elkaar in verbinding staan. Vaak is langdurige stress, onverwerkte trauma's of grote werkdruk de oorzaak van een burnout. Om een burnout de voorkomen of de klachten te verminderen zijn Preventieve maatregelen nodig zoals; de juiste werkomgeving creëren, goede voeding, sporten en tijd voor jezelf nemen zijn heel belangrijk. Daarbij is een heerlijke massage een weldaad voor jouw ontspanning en
welzijn.


Wat is een Reikibehandeling?

 

Reiki staat voor het ontvangen van universele levensenergie en het activeert het zelfhelend vermogen. Of je nu last hebt van een fysieke klacht of van gedachten, gevoelens en emoties: met mijn handoplegging stroomt de Reiki-energie altijd naar de plek in jouw lichaam waar op dat moment de meeste aandacht en healing nodig is. Deze liefdevolle healing werkt zeer ontspannend en verlichtend.

En wat maakt deze combinatie nou zo uniek voor burnout klachten?


Een massagebehandeling met warme olie op de huid werkt zeer ontspannend en maakt je meer bewust van jouw body. Een Reikibehandeling maakt je bewust van wat er werkelijk speelt en draagt bij tot het oplossen van de oorzaak. De positieve effecten van Reiki en massage versterken elkaar en zorgen er dus voor dat body & mind weer meer met elkaar in verbinding en harmony komen.

Wil jij ondersteund worden tijdens het voorkomen of herstel van jouw burnout? Dan is deze behandeling zeker een aanrader!

 

• Feel Harmony-behandeling 75 minuten - € 87,50

• 5-rittenkaart - € 408,50

• 10-rittenkaart 75 minuten - € 777,50

 

• Feel Harmony-behandeling 90 minuten - € 99,00

• 5-rittenkaart - € 462,00

• 10-rittenkaart 90 minuten - € 876,00

 

 

Reserveren?