Magnesium Treatment

Heb jij last van stramme en koude spieren, die moeite hebben te ontspannen? Of ervaar je stress waardoor de spieren continue op spanning staan? Last van kramp in je benen, voornamelijk in de nacht of in de ochtend met opstaan en tijdens het uitrekken?

Dan zou het best zo kunnen zijn dat jouw lichaam een magnesium-boost nodig heeft.

Wat is magnesium?

Magnesium het supplement van het jaar 2023! Magnesium is een antistress mineraal en is door het informatiecentrum Voedingssupplementen & Gezondheid (IVG) verkozen tot supplement van het jaar.

Zo zorgt het voor het goed functioneren van meer dan 300 enzymatische processen in ons lichaam, is het nodig voor de energiestofwisseling, voor de overdracht van zenuwprikkels en voor de opbouw van botten en tanden. En staat het mineraal bekend om de gunstige invloed op de spieren en het zenuwstelsel. Daarnaast helpt het bij vermoeidheid en draagt het bij aan een goede mentale balans. Magnesium reguleert het hartritme en de bloeddruk en zorgt voor een algehele ontspanning.

Een magnesium voetenbadje en een lichaamspakking in combinatie met een ontspanningsmassage zorgen voor een optimale opname van magnesium via de huid. De spieren krijgen door de massage ook nog extra aandacht en de magnesium werkt na de behandeling ook nog eens lekker door.

Een supercombinatie voor zowel lichaam als geest!

De Magnesium Treatment bestaat uit:

Een voetenbadje met magnesiumvlokken
- Een magnesium pakking en massage gehele achterzijde

Duur 75 minuten
Prijs € 65,-

De Herfst, yeah!

 

Ook dit seizoen heeft weer zijn charmes. Denk maar aan de mooie herfstkleuren in de natuur, de gezelligheid in huis en de heerlijke geuren van kaneel, appel, sandelhout, sinaasappel die jou meer warmte en geborgenheid geven.

De herfst is het seizoen van (oude patronen) loslaten en ruimte maken voor nieuwe creativiteit, studies, hobby’s, gewoontes en een goede periode om te detoxen. Het perfecte moment voor selfcare dus!

 

 

De herfst treatment

 

Een uitgebreide treatment die bestaat uit:

 

- een holistische lichaamsmassage met etherische herfst-oliën;

- een Ayurvedische gezichts- en hoofdmassage;

- een voetenbadje met magnesiumvlokken en daarbij een kopje herfstthee met wat lekkers.

Na afloop geef ik je advies op het gebied van Ayurvedische voeding en leefstijl die passen bij dit seizoen.

 

Een holistische massage is een complete healing op fysiek, mentaal en emtioneel vlak. De Ayurvedische gezichts- en hoofdmassage zorgt ervoor dat je meer uit je hoofd gaat, waardoor spanningshoofdpijnen, nek- en schouderklachten worden verminderd en zorgt voor een gezonde, stralende huid en gezonde haren. Het voetenbadje met magnesiumvlokken geeft, door de rechtstreekse opname via de huid, een optimale ontspanning voor spieren en gewrichten.

 

Deze combinatie zorgt voor het loslaten van het oude, ruimte maken voor het nieuwe en is een weldaad voor lichaam en geest.

 

De treatment duurt 120 minuten en kost € 110,-

Ladies Relax Time!

Een middag/avond met een klein clubje vriendinnen relaxen bij jou thuis? Geef jouw middag of avond een extra tintje met een massage!

Met mijn massagetafel kom ik naar jouw gewenste locatie toe.

 

De massages van 60 minuten zijn te boeken van 3 t/m 6 personen:

  • Ontspanningsmassage € 53,50 p.p.
  • Ayurvedische massage € 67,50 p.p.
  • Topfit massage € 62,50 p.p.
  • Klachtgerichte massage € 67,50 p.p.

 

 

 

De massages van 30 minuten zijn te boeken van 5 t/m 10 personen:

  • Ontspanningsmassage € 32,50 p.p.
  • Klachtgerichte massage € 34,50 p.p.
  • Ayurvedische hoofdmassage € 34,50 p.p.

 

 

Buiten een schaal van 15 km vanuit De Bilt bereken ik extra reiskostvergoeding van € 0,35 per km en eventuele parkeerkosten.

 

Reserveren kan via