Magnesium Treatment

Heb jij last van stramme en koude spieren, die moeite hebben te ontspannen? Of ervaar je stress waardoor de spieren continue op spanning staan? Last van kramp in je benen, voornamelijk in de nacht of in de ochtend met opstaan en tijdens het uitrekken?

Dan zou het best zo kunnen zijn dat jouw lichaam een magnesium-boost nodig heeft.

Wat is magnesium?

Magnesium het supplement van het jaar 2023! Magnesium is een antistress mineraal en is door het informatiecentrum Voedingssupplementen & Gezondheid (IVG) verkozen tot supplement van het jaar.

Zo zorgt het voor het goed functioneren van meer dan 300 enzymatische processen in ons lichaam, is het nodig voor de energiestofwisseling, voor de overdracht van zenuwprikkels en voor de opbouw van botten en tanden. En staat het mineraal bekend om de gunstige invloed op de spieren en het zenuwstelsel. Daarnaast helpt het bij vermoeidheid en draagt het bij aan een goede mentale balans. Magnesium reguleert het hartritme en de bloeddruk en zorgt voor een algehele ontspanning.

Een magnesium voetenbadje en een lichaamspakking in combinatie met een ontspanningsmassage zorgen voor een optimale opname van magnesium via de huid. De spieren krijgen door de massage ook nog extra aandacht en de magnesium werkt na de behandeling ook nog eens lekker door.

Een supercombinatie voor zowel lichaam als geest!

De Magnesium Treatment bestaat uit:

Een voetenbadje met magnesiumvlokken
- Een magnesium pakking en massage gehele achterzijde

Duur 75 minuten
Prijs € 65,-

Winter Warmer Special

 

Gun jij jouw spieren ook de warmte en ontspanning die ze nodig hebben in dit seizoen?

Gun je jezelf de me-time die jij nodig hebt?

Laat je dan heerlijk in de watten leggen en voel je helemaal zen!

 

Tijdens de “Winter Warmer Special” maak ik gebruik van warme stenen en speciale verwarmende massage-olie met een mix van kaneel, sinaasappel, kruidnagel, den en pepermunt. Een heerlijke geur die hoort bij een koude winteravond, die het lichaam verwarmt en onze geest verblijdt.

De warme stenen zijn gladde, platte stenen die op belangrijke punten van het lichaam worden geplaatst en waarmee het gehele lichaam wordt gemasseerd. Het is een ontspanningsmassage waar niet veel druk wordt uitgeoefend, maar wel door de warme stenen net zo effectief kan werken als een stevige klachtenbehandeling.

 

De massage met warme stenen maakt gifstoffen vrij, ontspant de spieren, verbetert de bloedcirculatie, helpt stress te verminderen en beter te kunnen slapen. In combinatie met de verwarmende mix-olie, waarbij zowel de geur als zintuig wordt geprikkeld geeft dit een optimale ontspanning die nog lekker lang door blijft werken.

 

De Winter Warmer Special duurt 90 minuten en kost € 89,50

 

Ladies Relax Time!

Een middag/avond met een klein clubje vriendinnen relaxen bij jou thuis? Geef jouw middag of avond een extra tintje met een massage!

Met mijn massagetafel kom ik naar jouw gewenste locatie toe.

 

De massages van 60 minuten zijn te boeken van 3 t/m 6 personen:

  • Ontspanningsmassage € 49,50 p.p.
  • Ayurvedische massage € 64,50 p.p.
  • Topfit massage € 59,50 p.p.
  • Klachtgerichte massage € 59,50 p.p.

 

 

 

De massages van 30 minuten zijn te boeken van 5 t/m 10 personen:

  • Ontspanningsmassage € 30,00 p.p.
  • Klachtgerichte massage € 32,50 p.p.
  • Ayurvedische hoofdmassage € 32, 50 p.p.

 

 

Buiten een schaal van 15 km vanuit De Bilt bereken ik extra reiskostvergoeding van € 0,35 per km en eventuele parkeerkosten.

 

Reserveren kan via