Een reis naar welzijn: de Feelharmony transformatie

 

Ervaar meer harmonie tussen body, mind & soul

 

Heb je er ooit bij stilgestaan hoe jouw leven verandert als je (meer) harmonie tussen body, mind & soul zou ervaren? Droom je van een leven waar stress en disbalans (zo goed als) verleden tijd zijn, of droom je van meer zelfliefde? Dan heb ik iets bijzonders voor je.

 

Ik kan je leren voelen waar spanning en blokkades zitten, waardoor het op alle vlakken - zowel qua werk als privé - beter gaat stromen.

 

Wat houdt de transformatie in?

Stel je een traject van twee maanden voor, waarin je een diepe duik neemt in de wereld van welzijn. We starten met een uitgebreide intake, waarbij we goed kennismaken. Ik zie jou en leer je de weg naar een gebalanceerder leven.

Je ontvangt zes Feel Harmony-behandelingen. Deze holistische behandelingen zijn meer dan alleen een massage: het is een combinatie van Ayurvedische massage en reiki.

 

Wat is reiki?

Reiki staat voor het ontvangen van universele levensenergie en het activeert het zelfhelend vermogen. Of je nu last hebt van een fysieke klacht of van gedachten, gevoelens en emoties: de reiki-energie stroomt altijd naar de plekken in jouw lichaam waar op dat moment de meeste aandacht nodig is. De liefdevolle reiki-energie werkt zeer ontspannend en verlichtend.

 

Wat maakt deze combinatie zo uniek?

Een Ayurvedische massagebehandeling met therapeutische warme olie op de huid werkt zeer ontspannend, heft blokkades op en maakt je meer bewust van je lijf. De positieve effecten van reiki en massage versterken elkaar en zorgen er zo voor dat body, mind & soul weer meer met elkaar in verbinding en harmonie komen.

 

Bonussen

 Bonus 1: Je ontvangt uitgebreid advies over de ayurvedische voeding en leefstijl. Dit zijn geen standaard tips die je overal leest, want dit advies is afgestemd op jouw unieke situatie, jouw lichaamstype, en jouw behoeften. (t.w.v. € 55,00)

• Bonus 2: Na afloop ontvang je een reiki-inwijding inclusief cursusmateriaal (t.w.v. € 145,-) zodat je voortaan zelf met deze liefdevolle energie aan de slag kan!

 

In deze twee maanden begeleid ik jou en ontvang je regelmatig een e-mail met korte informatie en een opdracht, zoals bijvoorbeeld ademsessies. Vragen kun je mij ten alle tijden stellen via e-mail. Dagelijks check ik mijn inbox, je vragen worden dus snel beantwoord.

 

Waarom deze reis aangaan?

Deze reis is voor jou als je voelt dat er meer is tussen hemel en aarde. Als je bereid bent om aan jezelf te werken en openstaat voor verandering.

 

Ben je klaar om deze transformatie aan te gaan? Klaar om de eerste stap te zetten naar een leven vol harmonie en welzijn? Laten we dan samen deze mooie reis maken!

 

De investering voor dit traject van twee maanden is € 777,-. Het is een investering in jezelf, een cadeau voor het leven.

Ik ben er voor je!

 

Veel liefs,

 

Patricia

 

Voor meer informatie stuur een bericht via: